## Healthy Habits Day-Friday, January 16, 2015

(15 minute stations/ 5 minutes passing time between each station)

8:50-9:05

5 minutes passing time

9:10-9:25

5 minutes passing time

9:30-9:45

5 minutes passing time

9:50-10:05

5 minutes passing time

10:10-10:25

5 minutes passing time

10:30-10:45

5 minutes passing time

10:50-11:05

	Workshop	Location	Class starting point
1.	Sun Safety- (Dr. Kaufman or Dr. Jones)	Library	Gross
2.	Exercise (Mr. Malone)	Gym	Kestenbaum
3.	Music (Mrs. Kotzky)	Music Room	Ranaldo
4.	Healthy Snack (Mrs. Tiger, Ms. Ventura)	Cafeteria	Adams
5.	Bone Health (Dr. Foresto-Radiologist)	Science Room	GC
6.	Sheriff Gross	Empty Classroo	om DeRop
7.	Art (Mrs. Johnson)	Art Room	Cooper
8.	Tae Kwon Do- Master Choi (Mrs. Moriarity)	Community Ro	om Villa
9.	Ambulance (Mrs. Gurtowski)	Front Entrance	Riggles